EHS Foreningen for elektro hyper sensitive
 
       

Litteratur

NYT

Mørkelægning af mobilstrålingens konsekvenser

Hvordan myndighederne misinformerer om den massive elektrosmog og de helbredsskader den medfører

af Eva Theilgaard Jacobsen

 

Forekomsten af multiple kropslige/mentale symptomer, sygdomme og handicap er øget massivt de senere år, hvor den trådløse bestråling af omgivelserne fra mobiltelefoner, mobilmaster, wi-fi, etc. er eksploderet.
Forskningen dokumenterer, at elektromagnetiske felter/stråling (EMF/EMR) forårsager en lang række skadelige bio-effekter, herunder i centralnervesystemets funktion og udvikling. De er årsagsfaktorer til EHS, stress, depression, ADHD, demens og hjernekræft, som en stadigt voksende del af befolkningen - børn som voksne - rammes af.

 

I sin afslørende og velunderbyggede bog anklager forfatteren, psykolog Eva Theilgaard Jacobsen de danske myndigheder for ikke at oplyse om mobilstrålingen, men tværtimod for bevidst at misinformere om og mørklægge dens helbredskonsekvenser.
Hun påviser, at på grund af bestrålingen nærmer vi os en epidemi af specielt neurologiske sygdomme, men at den folkesundhedskatastrofe vi således står overfor bliver mørkelagt af politiske, økonomiske og militære hensyn.


Køb på www.saxo.com her

Find mange gode litteraturhenvisninger om EHS og stråling på www.e-stress.dk

 

   
 
copyright EHS Foreningen