Du inviteres til vores weekendkonference i Tyskland!

ESC vil gerne fortsætte den tradition, som vores venner i Belgien har startet med en EHS- samling i Europa. Vi har fundet en hvid zone* midt i Tyskland, som du helt sikkert vil synes om. Arrangementet er for alle ESC-medlemmer og medlemsorganisationer og for alle andre med interesse for ESC og EHS.

Kom og hav det sjovt sammen med andre søde mennesker fra hele Europa!

Der vil være komfortable indkvarteringsfaciliteter med enkeltværelser, 2-sengsværelser, 3/5- sengsværelser med eget eller fælles badeværelse. Du kan også overnatte udendørs på pladsen eller i den nærliggende skov i dit telt, eller du kan komme og overnatte i din autocamper/ campingvogn eller din bil. Alle udendørs gæster har også adgang til badefaciliteter. Der vil blive serveret sunde økologiske måltider 3 gange om dagen, og der vil være kaffe og te hele dagen lang! Konferencesproget vil hovedsageligt være engelsk, men også tysk og fransk.

Gør dig klar til:

Spændende talere med nyeste forskning - En nyudgivet Klaus Scheidsteger-film - Interessant gruppearbejde - Hyggelige samtaler og gåture i det bakkede landskab - Aften med dans og musik Yogaundervisning - Udstilling af afskærmningsmaterialer og måleinstrumenter

Læs nærmere på engelsk om programmet og priser her:

https://esc-info.eu/en/invitation-to-esc-conference-2024/

Tilmeld dig her: https://esc.easysignup.com/

Best Regards Pernille Schriver

Vice-Chair of Europeans for Safe Connections

esc-info.eu