Få personlig rådgivning

rådgiv


Har du spørgsmål om EHS eller tanker og overvejelser, som du gerne vil snakke med nogen om? Få personlig rådgivning af vores frivillige eksperter. Vi tager hvert år imod hundredvis af henvendelser fra mennesker med EHS, deres pårørende og fagfolk.

EHS-Foreningens rådgivning er gratis og åben for betalende medlemmer. Du kan modtage rådgivning indenfor:
•    EHS generelt
•    Tekniske spørgsmål
•    Sundhedsfaglig rådgivning


EHS-Foreningen tilbyder rådgivning til foreningens medlemmer og deres pårørende. 
 

Hvert år tager EHS-Foreningens tværfaglige team af rådgivere imod hundredvis af henvendelser fra forældre til børn, unge og voksne med EHS, samt fagfolk, som har spørgsmål om deres symptomer i forbindelse med brugen af Wi-Fi, mobiltelefoner og anden trådløs teknologi. Rådgivning i forhold til muligheder for udredning af symptomer, afskærmning og el-sanering, sociale rettigheder, arbejdsliv, hjælpemidler eller kost – eller som har brug for hjælp til at håndtere symptomer, og andre af de personlige udfordringer, som kan følge med en kronisk miljølidelse.
Henvendelserne kommer fra folk i alle samfundslag og aldersklasser, men vi ser en tydelig tendens til at henvendelserne nu kommer fra særligt yngre personer, og i den seneste tid fra forældre der udtrykker bekymring for deres børn. Det er ofte personer der er rådvilde pga. manglende støtte og hjælp i sundhedssystemet og hos de kommunale myndigheder.

For indmeldelse, se under Bliv medlem.

For uforpligtende samtale om, hvad EHS-Foreningen kan tilbyde. 

Ring til os på 32 22 28 85 eller skriv via kontakt@ehsf.dk